Parteneri  •  Bilantul evenimentului  •  CAMERA

O sesiune de Speed Business Meeting a dus la semnarea unui acord de parteneriat cu CEED Moldova

CEED Moldova și CCI FRANCE MOLDAVIE au depus eforturi comune pentru a organiza, la data de 13 decembrie, la Hotelul Codru din Chișinău, primul Speed Bussiness Meeting comun al acestor două organizații.

CEED Moldova și CCI FRANCE MOLDAVIE au depus eforturi comune pentru a organiza, la data de 13 decembrie, la Hotelul Codru din Chișinău, primul Speed Bussiness Meeting comun al acestor două organizații.

Întâlnirea, la care au participat circa patruzeci de întreprinderi, membre a Camerei, a CEED Moldova sau a altor organizații și instituții ce reprezintă mediul de afaceri din țară, s-a bucurat de un mare succes.

Speed Business Meeting este un model de reuniuni ce permit companiilor să cunoască într-un timp scurt, într-un mediu dinamic și prietenos, un număr mare de potențiali clienți și parteneri. Primele reuniuni de acest tip au fost inițiate cu succes în Republica Moldova de CCI FRANCE MOLDAVIE.

Acest eveniment a servit drept ocazie pentru Cameră și CEED Moldova, care împărtășesc obiective comune, să semneze un acord de parteneriat și cooperare.

Seara s-a încheiat cu un cocktail la care participanții la eveniment au avut ocazia să se cunoască mai bine și să continue discuțiile.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !