Business info

O nouă cursă aeriană directă spre Franța

Compania aeriană Air Moldova a anunțat deschiderea unei noi curse aeriene din Chișinău, Republica Moldova, spre Nisa, Franța.

Începând cu data de 26 aprilie 2019, compania Air Moldova propune până la 3 zboruri pe săptămână între Chișinău și aeroportul Nisa-Coasta de Azur. Zboruri operate cu Aeronava Airbus A319 ce conține 138 de locuri. 

Plecările din Chișinău sunt programate în zilele de luni, la ora 19.40 și în zilele de vineri, la ora 05.30 (sosirea în Nisa la ora 21.30 și respectiv, la ora 07.20). Zborurile de întoarcere din Nisa, vor avea loc în zilele de luni, la ora 22.20 și în zilele de vineri, la ora 08.10 (sosirile marți, la ora 02.00 și vineri la ora 11.50). 

O  rută suplimentară va fi programată în zilele de miercuri, începând din 12 iunie până pe 18 septembrie, cu plecarea la ora 13.00 și întoarcerea din Nisa, la ora 15.40.

Air Moldova nu va avea concurență pe această rută spre Franța, fiind a doua spre Hexagon, unde deservește deja, direct aeroportul Beauvais de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și sâmbătă. 

Aceasta va fi a 4-a cursă aeriană directă din Moldova spre Franța.

Wizz Air deservește, de asemenea, aeroportul din Paris Beauvais, de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri. Cea de-a treia companie, FlyOne, operează zboruri din Chișinău spre Paris CDG, în fiecare zi de vineri.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !