Parteneri  •  Servicii  •  Privilèges

"Moldova in progres" se asociază programului - Privilegii

Moldova in Progres reprezintă o revistă și un site Internet moldo-italian care promovează în mod activ viața economică, socială, culturală și educativă din Republica Moldova.

Moldova in Progres reprezintă o revistă și un site Internet moldo-italian care promovează în mod activ viața economică, socială, culturală și educativă din Republica Moldova.

fileadmin/template/moldavie/uploads/NEW-LOGO-MP-21.png

Moldova in Progres reprezintă o revistă și un site Internet moldo-italian care promovează în mod activ viața economică, socială, culturală și educativă din Republica Moldova.

Luigi SAVOIA, redactorul-șef al revistei și-a propus drept obiectiv să facă cunoscută Republica Moldova, locuitorii acesteia, cultura dar și întreprinderile de aici în stăinătate, mai întâi în Italia de unde este originar, dar și în Europa. 

Moldova in progres se dorește a fi un spațiu de prezentare a proiectelor economice pentru a încuraja noile tendențe de afaceri.

Deținătorii pachetului privilegii propus de rețeaua CCI Franceze Internaționale și membrii CCI FRANCE MOLDAVIE beneficiază de 15 % reducere la :

  • Revista Moldova in Progres și achiziționarea spațiului publicitar atât în cadrul revistei cât și pe site-ul Internet
  • Crearea site-ului Internet 

Pentru mai multe informații și pentru a beneficia de avantajele voastre :

Tel. : +373 (0) 79 95 07 779

Mail : moldovainprogres(@)gmail.com

Site Internet : www.moldovainprogres.com

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !