Membri  •  Actualitatile membrilor

Liudmila CLIMOC, Directorul General Orange Moldova promovată în funcția de Director General Orange România

Grupul Orange anunță schimbări în structura echipei de top management.

Grupul Orange anunță schimbări în structura echipei de top management.

Grupul Orange anunță schimbări în structura echipei de top management, condusă de Gervais PELLISSIER, Director General Delegat și Director Executiv pentru Europa, acestea vor intra în vigoare la 1 mai curent.
 
Bruno DUTHOIT, în prezent Director General Orange Polonia, iar acum câțiva ani Director General Orange Moldova, se va alătura echipei Dlui Gervais PELLISSIER în calitate de director executiv adjunct pentru Europa, responsabil de Europa centrală.
 
Jean-François FALLACHER, în prezent Director General Orange România, va deveni Director General Orange Polonia. Liudmila CLIMOC, în prezent Director General Orange Moldova, va fi succesoarea acestuia în România.
 
În cele din urmă, Julien DUCARROZ, în prezent Director Comercial Orange România, va deveni Director General Orange Moldova.
 
Întreaga echipă a CCI FRANCE MOLDAVIE aduce cele mai calde felicitări Dlui Bruno DUTHOIT și Dnei Liudmila CLIMOC care au oferit sprijin necondiționat Camerei și le urează succes în continuare. De asemenea, Camera ține să mulțumească în mod particular Dnei Liudmila CLIMOC pentru aportul personal adus în cadrul proiectului Executive MBA propus de Toulouse Business School.
 
În același timp Camera de Comerț este bucuroasă de venirea Dlui Julien DUCARROZ și a familiei acestuia în Republica Moldova, urându-le în mod anticipat adaptare reușită.

Fotografie : Fundația Orange Moldova

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !