Noi membrii

Liderul francez de parfumuri și arome se dezvoltă în Republica Moldova

Filiala grupului Mane, Molsalvia, a fost creată în 2015 și își desfășoară cu succes activitatea în domeniul culturii și producției de uleiuri esențiale.

CCI FRANCE MOLDAVIE a stabilit primele contacte cu reprezentanții liderului francez, grupul Mane, încă de la primii săi pași în Republica Moldova, în anul 2014. Acesta deținea locul 7 la nivel mondial la capitolul parfumuri și arome. Așa că s-a cugetat asupra achiziționării unei întreprinderi locale cultivatoare de plante destinate producției de uleiuri esențiale.

Operațiunea a fost condusă cu succes și filiala grupului din Republica Moldova, Molsavia, a fost înregistrată în anul 2015. Condusă de către Marian SUPOSTAT, aceasta s-a alăturat astăzi, Camerei, în calitate de membru strategic.

Grupul Mane, care va sărbători ai săi 150 de ani în 2021, a fost fondată în 1871 de către Victor MANE, cultivator și distilator de flori, și rămâne a fi încă și astăzi, un grup familial. Condusă de către strănepotul fondatorului, Jean MANE, întreprinderea este situată în Alpii Maritimi, în apropiere de Grasse, capitala mondială a parfumului. De asemenea, grupul este prezent în peste 30 de țări și angajează peste 3500 de colaboratori. 

Sosirea în Moldova, a unui grup precum Mane, demonstrează potențialul și atractivitatea țării în domeniul agricol.

Întreaga echipă a CCI FRANCE MOLDAVIE este încântată să le ureze bun venit filialei Molsalvia și grupului Mane.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !