Noi membrii

Lacoste susține "echipa Franței"’ în Republica Moldova

Lacoste deschide un magazin în Republica Moldova și se alătură CCI FRANCE MOLDAVIE.

Începând cu anul 1933, istoria mărcii Lacoste reprezintă și istoria fondatorului său, René LACOSTE, legenda tenisului francez care a revoluționat vestiarele.

Din 1925 până în 1929, René LACOSTE câștigă numeroase turnee la Grand Slam și domină clasamentul mondial : 5 victorii la French Open, 3 la turneul de la Wimbledon și 2 la Campionatul SUA.

"Eleganța ține în primul rând de o bună adaptare a hainelor conform situației, circumstanțelor." Transpunând cuvintele în fapte, René LACOSTE taie mânecile unei cămăși pe care o consideră nepotrivită pentru practicarea tenisului. Urmează evoluția. Suntem în 1933. Apare tricoul Polo. Împreună cu André GILLER, René LACOSTE își creează compania.

Stilul Lacoste este o expresie a stilului francez modern inspirat din tenis și golf, astfel, brandul crocodilului afirmat, reușește să cucerească prin diversitatea sa, lumea întreagă.

Lacoste este acum un grup care distribuie haine, pantofi, accesorii și parfumuri.

Marca franceză este în prezent distribuită pe 5 continente și în 99 de țări, printre care se află și Republica Moldova din 2019.

Superb amenajat, magazinul Lacoste din Chișinău este situat la parterul Centrului comercial Malldova. Acesta este deschis de luni până duminică între orele 10:00 și 22:00.

Magazinul propune o gamă largă de tricouri polo, încălțăminte, parfumuri, articole din piele, ceasuri și ochelari, marcate prin logo-ul distinctiv prezentând crocodilul.

Și pentru că René LACOSTE, membrul legendarei echipe de tenis "Mușchetarii" a făcut din spiritul de echipă secretul victoriilor sale, Lacoste Moldova a acceptat să se alăture echipei CCI FRANCE MOLDAVIE. 

Camera încurajează membrii săi să viziteze magazinul Lacoste din Chișinău și îi urează mult succes acestui brand care reprezintă know-how, stil și eleganță inspirată din sport, precum și o capacitate de inovare franceză.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !