Evenimente  •  Dezbateri

Întreprinderile din Rueil-Malmaison se arată interesate de Republica Moldova

Întâlnirea dintre reprezentanții regiunii Hauts-de-Seine și autoritățile Republicii Moldova a fost sugerată încă din luna iunie curent în timpul unei discuții dintre Președintele Camerei și reprezentanții Ville de Rueil-Malmaison și confirmată în timpul vizitei în Republica Moldova a Dlui. Patrick OLLIER, fost Ministru și Președinte al Adunării Naționale Franceze, Președintele Métropole du Grand Paris și Deputat, Primar al comunei Rueil-Malmaison, astfel aceasta a fost organizată la 24 noiembrie curent.

Întâlnirea dintre reprezentanții regiunii Hauts-de-Seine și autoritățile Republicii Moldova a fost sugerată încă din luna iunie curent în timpul unei discuții dintre Președintele Camerei și reprezentanții Ville de Rueil-Malmaison  și confirmată în timpul vizitei în Republica Moldova a Dlui. Patrick OLLIER, fost Ministru și Președinte al Adunării Naționale Franceze, Președintele Métropole du Grand Paris și Deputat, Primar al comunei Rueil-Malmaison, astfel aceasta a fost organizată la 24 noiembrie curent.

Prânzul de lucru a avut drept scop prezentarea pieței de lucru din Republica Moldova și oportunitățile pe care le reprezintă în privința schimburilor comerciale și investiționale.

Evenimentul a reunit diferiți conducători și reprezentanți ai întreprinderilor franceze din diferite domenii: imabiliar, consiliere și inginerie, energie, sectorul bancar sau turistic. Prezentarea și răspunsurile la diferite întrebări au fost efectuate de Alexandru BALTAG, Consilierul Viceprim-ministrului, Ministru al economie care a fost însoțit de Ana TABAN, Consilier economic în cadrul Ambasadei Republicii Moldova în Franța.

La prânz au participat și reprezentanții din Rueil-Malmaison, Philippe TROTIN, Adjunct în cadrul Primăriei, responsabil de Afacerile Internaționale, David BOUSSO, Adjunct în cadrul Primăriei, responsabil de Dezvoltarea Economică, Pascale GIBERT, Consilier Municipal, responsabil de relațiile cu întreprinderile și Alain GUYOT, Consilier tehnic în cadrul Cabinetului Primăriei. 

CCI FRANCE MOLDAVIE speră să găzduiască unele întreprinderi prezente la această întâlnire. Totodată, aceasta aduce mulțumiri Orașului Rueil-Malmaison și Deputatului-Primar, Patrick OLLIER, pentru susținerea personală la organizarea acestui prânz care a contribuit atât la sporirea  vizibilității Republicii Moldova în Franța cât și la cunoaștere atuurilor și a potențialul acesteia. De asemenea, acestă întâlnire va contribui la dezvoltarea întreprinderilor franceze.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !