Actualitatile membrilor  •  Membri

Edenred celebrează un an de activitate în Republica Moldova

Inventator al tichetelor de masă Ticket-Restaurant în 1962, Grupul Edenred a marcat la 16 mai curent, un an de activitate în Republica Moldova.

Grupul Edenred, inventator al tichetelor de masă Ticket Restaurant și lider în activitatea sa, investește cu succes în Republica Moldova deja de un an de zile.

Pentru a sărbători primul său an de activitate, Edenred Moldova

și-a invitat clienții și partenerii săi la Vinăria Poiana. Prin urmare, la acest eveniment a participat și Camera de Comerț și Industrie France Moldavie, printre membrii căreia se numără și compania Edenred din 2018.

În această perioadă Edenred a pus în circulație peste un milion 200 de mii de tichete de masă, de care au beneficiat mai mult de 20 de mii de salariați moldoveni. Jumătate din ei folosesc tichete de masă pe suport de hârtie, iar cealaltă jumătate - soluții inovative sub formă de tichete de masă electronice (TME), aplicație mobilă și card, introduse pe piața locală de către Edenred.

Dana SÎNTEJUDEAN, Director General al Edenred România și Republica Moldova, a remarcat că „Inovația și investițiile aduse pe piața locală, plasează Republica Moldova printre primele țări pe plan global cu tehnologii avansate în acest domeniu’’.

În Republica Moldova, tichetele de masă Edenred au cea mai mare rețea de utilizare, cu peste 650 comercianți parteneri, inclusiv restaurante, cantine, pizzerii, cafenele, magazine și supermarketuri, care acceptă efectiv tichetele de masă Edenred.

Linkuri utile

Vizită comună la Edenred Moldova

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !