CAMERA  •  Vizita de intreprindere  •  Grupuri de lucru

Consiliul de administrație al Camerei s-a reunit în incinta Lafarge

Consiliul de administrație al Camerei de Comerț și Industrie France-Moldavie s-a reunit, la 4 aprilie curent la Chișinău, în cadrul noilor localuri recent inaugurate ale Centrului de inovații Lafarge Moldova.

Consiliul de administrație al Camerei de Comerț și Industrie France-Moldavie s-a reunit, la 4 aprilie curent la Chișinău, în cadrul noilor localuri recent inaugurate ale Centrului de inovații Lafarge Moldova.

Nu este pentru prima oară când Camera își părăsește sediul din incinta Alianței Franceze din Moldova pentru a se reuni în cadrul localurilor unui membru, facilitânt astfel interacțiunea cu aceștia.

Astfel, membrii Camerei au avut posibilitatea să cunoască, sub ghidarea Directorului general Lafarge Moldova, Jean-Michel PONS, de altfel Vice-Președintele Camerei, noile localuri inaugurate recent ale Centrului de inovații a întreprinderii de la Chișinău. Un Centru care lucrează în strânsă legătură cu echipele de cercetare ale Grupului LafargeHolcim de la Lion și care încearcă să prezinte soluții inovatoare propuse de întreprindere specialiștilor din domeniul construcției și contractorilor de lucrări publice, în particular din domeniul rutier, din Republica Moldova. 

Pe lângă abordarea problemelor de pe ordinea zilei, în mod particular cea a pregătirii următoarei adunări generale a Camerei care va avea loc la 7 iunie, Președintele Camerei a ținut să prezinte noii membri cooptați ai Consiliului administrativ : Norman LEDOUX, directorul unui centru de apeluri din Chișinău, Dumitru COZMOLICI, Director Up Moldova și Yvan RIDARD, noul Director financiar al Orange Moldova, reprezentant al întreprinderii, succesorul Dlui.Dorin BALUTEL.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !