Bilantul evenimentului  •  CAMERA  •  Parteneri

CCI FRANCE MOLDAVIE extinde parteneriatul cu CCI Transnistria

Cu ocazia încheierii proiectului « parteneriatului transnistrean în vederea consolidării studiilor de marketing », partenerii proiectului s-au întâlnit la Tiraspol pentru a prezenta un bilanț ale celor cincisprezece luni de lucru și pentru a stabili perspectivele durabilității cooperării în domeniul cercetării de piață.

Cu ocazia încheierii proiectului « parteneriatului transnistrean în vederea consolidării studiilor de marketing », partenerii proiectului s-au întâlnit la Tiraspol pentru a prezenta un bilanț ale celor cincisprezece luni de lucru și pentru a stabili perspectivele durabilității cooperării în domeniul cercetării de piață.

Proiectul a fost finanțat de Uniunea Europeană în cadrul programului de consolidare a măsurilor de încredere între cele două maluri ale Nistrului. Acesta a fost implementat de PNUD printr-un consorțiu care a reunit CCI FRANCE MOLDAVIECCI Transnistria și Magenta Consulting.

Masa rotundă a avut loc în prezența lui Iurie GANIN, Președintele și Vasily KOZHAN, Vice-Președintele CCI Transnistria, Emmanuel SKOULIOS, Președintele CCI FRANCE MOLDAVIE, Dumitru SLONOVSKI, Director Magenta Consulting și Angela FRUNZE, Manager de Proiect, PNUD Moldova. Aceasta fiind cea care a reunit colaboratorii celor două Camere de Comerț și Magenta Consulting.

Reprezentanții CCI Transnistria s-au arătat satisfăcuți de rezultatele proiectului. Cu ajutorul Magenta Consulting aceștia și-au putut realiza primele studii de marketing în regiune prin implementarea proiectului.

În cadrul CCI Transnistria a fost creat un departament specific care propune noi servicii întreprinderilor în domeniului studiilor de marketing pentru Camere.

Astfel, între CCI FRANCE MOLDAVIE, CCI Transnistria și Magenta Consulting a fost semnat un memorandum ce ține de implementarea noilor servicii.

Președinții CCI Transnistria și CCI FRANCE MOLDAVIE care, din 2007, întrețin relații amicale și de încredere, speră că în curând vor apărea noi oportunități de dezvoltare bilaterală.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !