Parteneri  •  Evenimente  •  CAMERA

CCI FRANCE MOLDAVIE a participat la Adunarea Generală a CCI FRANCE International

Adunarea Generală anuală a CCI France International a avut loc luni 27 iunie în cadrul hotelului Potocki a CCI Paris Ile-de-France. Cu această ocazie au fost prezente Camerele de Comerț și Industrie franceze din 69 țări, printre care și CCI FRANCE MOLDAVIE.

Adunarea Generală anuală a CCI France International a avut loc luni 27 iunie în cadrul hotelului Potocki a CCI Paris Ile-de-France. Cu această ocazie au fost prezente Camerele de Comerț și Industrie franceze din 69 țări, printre care și CCI FRANCE MOLDAVIE

Fondată în 1907, CCI France International regrupează, reprezintă, coordonează și dezvoltă rețeaua a 115 CCI Franceze Internaționale prezente în 85 de țări. Începând cu acest an la rețea au aderat două Camere noi CCIFI, Bahreïn și Liban. CCI Franceze din străinătate, partenerele CCI și a întreprinderilor, propun sprijin adaptat astfel încât să optimizaze extinderea întreprinderilor franceze la nivel internațional și să faciliteze activitatea acestora limitând riscurile și costurile. 

Acestea se bazează pe o rețea de 1.100 de colaboratori, circa 34.000 de întreprinderi memebre a 83 de incubatoare din lume.

Arnaud VAISSIÉ, Președintele CCI France International și Dominique BRUNIN, Delegat General, au prezentat un bilanț al activității CCI Franceze International și al rețelei lor pentru perioada iunie 2015 – iunie 2016.

Un bilanț pozitiv !

O cifră globală de afaceri de 65,5 milioane de euro în 2015, în creștere cu 5,3% în raport cu 2014 ! 

Numărul membrilor, a colaboratorilor permanenți, a evenimentelor organizate anual și a întreprinderilor susținute în activitățile lor de export este în continuă creștere.

Calitatea și diversitatea proiectelor implementate de această rețea demonstrează dinamismul și competențele persoanelor care gerează această rețea ! 

În cadrul  Adunării Generale a fost ales un nou Consiliu de Administrare pentru un mandat de 3 ani. 

Acest nou Consiliu de Administrare l-a ales pe Arnaud VAISSIÉ Președinte a CCI France International pentru al doilea mandat. 

De asemenea, în cadrul acestui eveniment, Președinții a CCI FRANCE MOLDAVIE, a CCI Franceze din Georgia și a CCI France Arménie au evocat dezvoltarea eventualelor colaborări sau consolidări a relațiilor dintre aceste trei Camere, având în vedere faptul că acestea au probleme comune.

Consultați raportul de activitate 2015 a CCI France International.  

Sursa foto : CCI France International

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !