Parteneri  •  Bilantul evenimentului

CCI FRANCE MOLDAVIE a participat la Adunarea Generală a CCI FRANCE International

Cea de-a 110 Adunare Generală anuală a CCI France International a avut loc marți 27 iunie în incinta hotelului Potocki al CCI Paris Ile-de-France. Mai multe CCI franceze din străinătatea, printre care și CCI FRANCE MOLDAVIE, au participat la această adunare demonstrând forța unei rețele puternice formată din 120 de Camere din 90 de țări.

Cea de-a 110 Adunare Generală anuală a CCI France International a avut loc marți 27 iunie în incinta hotelului Potocki al CCI Paris Ile-de-France. Mai multe CCI franceze din străinătatea, printre care și CCI FRANCE MOLDAVIE, au participat la această adunare demonstrând forța unei rețele puternice formată din 120 de Camere din 90 de țări.

Fondată în 1907, CCI France International regrupează, reprezintă, coordonează și dezvoltă o rețea la care au aderat în ultimul an cinci CCIFI : CCI France Kazakhstan, CCI France Kenya, CCI France Macao, CCI France Lettonie și CCI France Guatemala. CCI Franceze din străinătate, partenere a CCI și a diferitor întreprinderi oferă consiliere în vederea optimizării dezvoltării întreprinderilor franceze internaționale cu scopul de a facilita diferite formalități optimizând riscurile și costurile.

Arnaud VAISSIÉ, Președintele CCI France International a ținut să amintească că rețeaua numără circa 35 000 de membri, care au organizat peste 4 000 de evenimente în 2016, și gestionează 87 de incubatoare puse la dispoziția întreprinderilor în circa 62 de țări, generează o cifră de afaceri de 68,5 milioane de euro, în creștere cu 4,6 procente în raport cu 2016, și rata de autofinanțare ajunge la 98 procente.

Consultați raportul de activitate 2016 al CCI France International.  

Sursa foto CCI France International 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !