Adunarea Generala

CCI France International și-a reînnoit Consiliul de Administrație

CCI France International și-a reînnoit Consiliul de Administrație în cadrul ultimei sale Adunări Generale la care a participat și CCI FRANCE MOLDAVIE.

Adunarea Generală CCI France International a avut loc marți, 25 iunie 2019, la Pavillon d’Armenonville, Paris. În cadrul acesteia s-au reunit Președinți, Administratori și Directori ai peste 80 de Camere de Comerț și Industrie Franceze Internaționale (CCI FI), printre care și Președintele CCI FRANCE MOLDAVIE.

Cu această ocazie, o nouă Cameră, CCI France Croatie, s-a alăturat rețelei ce numără în prezent 124 CCI FI în 93 de țări. Totodată, să nu uităm că CCI FRANCE MOLDAVIE a devenit oficial membră a rețelei CCI France International în septembrie 2010. Astfel, începând cu acest an, CCI FRANCE MOLDAVIE participă la Adunarea Generală a CCI France International, ceea ce reprezintă o oportunitate de a stabili noi contacte și de a realiza schimburi de expertiză între această rețea, partenerii săi și CCI FI.

Cu această ocazie, la eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai Team France Export.

În cadrul celei de-a 112-a Adunări Generale, a fost desemnat noul Consiliu de Administrație, în componența căruia se află 15 administratori ai CCI FI, 4 administratori ai CCI din Franța, 2 membri din oficiu, 3 Președinți de Onoare și 2 membri invitați.

Noul Președinte al CCI France International este Renaud BENTEGEAT Administrator al CFE SA, Consilier pentru Comerțul Exterior al Franței, de asemenea, timp de 12 ani acesta a fost Președintele CCI France Belgique. Renaud BENTEGEAT este succesorul lui Arnaud VAISSIÉ care a ocupat funcția de Președinte al CCI France International timp de 6 ani.

 

Linkuri utile

CCI FRANCE MOLDAVIE: Cine suntem?

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !