Actualitatile membrilor

Bongard sărbătorește cea de-a 100-a aniversare !

Producătorul de echipamente Bongard sărbătorește cea de-a 100-a aniversare. O afacere de familie care și-a impus know-how-ul în Moldova

Înființată în 1922 de Oscar BONGARD, afacerea de familie alsaciană - cu sediul în Holtzheim lângă Strasbourg - a devenit un grup internațional, lider pe piața echipamentelor de panificație.

Bongard Bongard sprijină  brutarii și patiserii din peste 90 de țări, inclusiv Republica Moldova, unde echipamentele sale s-au bucurat de un succes incontestabil de la deschiderea unei reprezentanțe în 2001.

Compania oferă clienților săi o gamă largă de echipamente de panificație și patiserie datorită unităților de producție performante și unei puternice capacități de inovare. Pe lângă o gamă completă de produse dedicate procesului de fabricare a pâinii, Bongard oferă și soluții de servicii adaptate cerințelor specifice brutăriilor artizanale și semi-industriale.

Grupul Bongard este reprezentat în Moldova de Justin LENGOMBA, inginer agronom, absolvent de Universitatea din Odesa, stabilit la Chișinău.

Cu cunoștințele sale despre tehnologiile de fabricare a pâinii în Franța, Justin LENGOMBA s-a angajat să explice producătorilor moldoveni că utilizarea echipamentelor franceze ar îmbunătăți calitatea și va oferi o varietate de pâine bazata pe rețete franceze.

De atunci a avut loc o adevărată dinamică și, foarte repede, moldovenii au adoptat pâinea franțuzească și bagheta a ajuns pe mese, fără ca producțiile tipic locale să fie abandonate. Produsele de patiserie vieneze și pâinea cu diferite gusturi au extins acest succes comercial care continuă și astăzi.

Compania este membră a CCI France Moldova.

 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !