Focus HR  •  Joburi & Formari

Angajatori și candidați : CCIFM vă pune în contact

Sunteți în căutarea primului vostru loc de muncă și doriți să evoluați pe plan profesional ? Doriți să recrutați colaboratori în Republica Moldova ? CCI FRANCE MOLDAVIE vă acordă asistență.

Pe lângă serviciile pe care le oferă, CCI FRANCE MOLDAVIE își dorește să favorizeze punerea în contact a angajatorilor și a candidaților.

 

Sunteți în căutare de angajați ?

 

Sunteți o întreprindere. Camera vă poate acompania în diferitele etape ale procesului Dvs. de recrutare.

  • Publicându-vă ofertele de lucru pe site-ul său, pe rețele sale de socializare sau ale partenerilor săi. Serviciul este oferit membrilor Camerei. Pentru întreprinderile non-membre, acesta este supus taxelor de publicare ;
  • Transmițându-vă profiluri înregistrate în baza sa de date a candidaților, care corespund necesităților Dvs. sau efectuând  căutări de profiluri mai specifice, datorită legăturilor pe care le întreține în cadrul universităților din Moldova, legăturilor cu Agenția Universitară a Francofoniei sau cu Alianța Franceză din Moldova și serviciului său Campus France. Campus France dispune de informații privilegiate despre tinerii moldoveni care au urmat studiile superioare în Franța sau în alte țări francofone.
  • Organizând pentru Dvs. interviurile, în localurile sale.

Sunteți în căutarea unui loc de muncă ? Depuneți CV-ul dvs.

 

Sunteți un candidat ? Este vorba despre un nou serviciu propus de către CCI FRANCE MOLDAVIE candidaților care pot trimite de acum încolo  CV-ul lor pentru a fi înregistrat în baza de date a candidaților. Datele dvs. vor fi prelucrate în mod confidențial față de angajatorul dvs. actual și vor fi expediate întreprinderilor care sunt în căutare de profiluri ce corespund cu al dvs.

Acest serviciu este absolut gratuit pentru candidații care pot consulta și răspunde ofertelor de lucru publicate periodic, pe site-ul Camerei și pe rețelele sale de socializare.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !