8 noiembrie 2018 – Igor DODON, invitat de onoare al CCIFM

Președintele Republicii Moldova, Dl. Igor DODON, a fost invitat de onoare al CCI FRANCE MOLDAVIE.

Discuțiile cu comunitatea de afaceri franco-moldavă, au avut loc în ajunul deplasării sale la Paris, unde a fost invitat de către Președintele Emmanuel MACRON, pentru a celebra Centenarul Armistițiului din 11 Noiembrie 1918.

Președintele Camerei, sărbătorind anul acesta cea de-a 10-a aniversare a CCI FRANCE MOLDAVIE, a ținut să amintească că Președintele Republicii Moldova, anterior ocupând funcția de Viceprim-ministru, Ministru al Economiei, a fost primul invitat în cadrul micului-dejun organizat de Cameră a doua zi după înființarea sa.

În cadrul acestui dialog cu liderii întreprinderilor prezenți la reuniune, Președintele Republicii Moldova, Dl. Igor DODON, și-a exprimat atât atitudinea sa față de situația economică actuală a țării, perspectivele sale de dezvoltare și prioritățile pe care le are, cât și viziunea sa asupra relațiilor pe care țara ar trebui să le mențină la nivel internațional, la fel, Dl. Președinte, și-ar dori ca să echilibreze relațiile dintre Uniunea Europeană, cu care există deja un Acord de Asociere, și Uniunea Euroasiatică, în cadrul căreia D-lui vrea ca Republica Moldova să poată avea un statut de observator.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !