Dezbateri

Analiza situației la zi împreună cu întreprinderile franceze și membrii Camerei

Limba : Franceză


Detaliile conexiunii vor fi transmise prin invitația Camerei.

Dacă nu sunteți membru al Camerei sau dacă nu primiți o invitație, vă rugăm să contactați prin e-mail Adrian CIBOTARU sau înregistrați-vă cu formularul online.

Evenimentul s-a terminat *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Întâlnire online cu Ambasadorul Franței și Serviciul Economic de la Kiev

 

Se organizează o a treia întâlnire, în cadrul crizei sanitare Covid-19, în atenția companiilor franceze prezente în Republica Moldova și a membrilor Camerei.

Această reuniune va fi organizată online, joi, 9 iulie 2020, la ora 10:00.

La reuniune vor fi prezenți Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal LE DEUNFF, reprezentanții Serviciului Economic al Ambasadei Franței și reprezentanții Camerei.

Acestă întrunire online va permite analizarea evoluției epidemiei în țară, a ultimelor anunțuri dar și a prevederilor guvernamentale cu referire la dificultățile cu care se confruntă companiile la momentul  actual.

Invitația va fi adresată de către Cameră tuturor membrilor săi.

În cazul în care nu sunteți membru dar doriți să participați, contactați Adrian CIBOTARU, Directorul Camerei sau vă puteți înscrie prin intermediul formularului online.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Close

Un nou site al Camerei

O vizibilitate ameliorată pentru prezența economică moldo-franceză, noi servicii.
Descoperiți-le !