CAMERA  •  Dar si

Perspective oferite de Patrick OLLIER, Președinte al Métropole du Grand Paris

Fiind într-o deplasare în Republica Moldova, Patrick OLLIER, fost Ministru și Președinte al Adunării Naționale Franceze, Președintele Métropole du Grand Paris și Deputat, Primar al comunei Rueil-Malmaison, a avut posibilitatea să discute cu Președintele CCI FRANCE MOLDAVIE, cât și cu mai mulți membri ai Camerei. De asemenea a fost organizată o întrevedere cu Alexandru BALTAG, Consilierul Viceprim-ministrului, Ministrului de Economie, Octavian CALMIC.

Fiind într-o deplasare în Republica Moldova, Patrick OLLIER, fost Ministru și Președinte al Adunării Naționale Franceze, Președintele Métropole du Grand Paris și Deputat, Primar al comunei Rueil-Malmaison, a avut posibilitatea să discute cu Președintele CCI FRANCE MOLDAVIE, cât și cu mai mulți membri ai Camerei. De asemenea a fost organizată o întrevedere cu Alexandru BALTAG, Consilierul Viceprim-ministrului, Ministrului de Economie, Octavian CALMIC.

Însoțit de Adjunctul său, responsabil de Afacerile economice, Philippe TROTTINPatrick OLLIER, a venit la chișinău pentru a încheia împreună cu Primarul de Chișinău un acord care va permite capitalei să găzduiasca în perioada 31 mai - 3 iunie 2017, cea de-a 3-a ediție a Festivalului european "Tourisme et Stratégie"CCI FRANCE MOLDAVIE  împreună cu Asociația Națională pentru Turism Receptor din  Moldova,  va aduce un suport logistic la organizarea acestui eveniment care constituie o bună opurtunitate pentru promovarea țării. La Chișinău sunt așteptați câteva sute de vizitatori din numeroase orașe din țară și din țările europene. Câțiva membri ai Camerei s-au arătat deja interesați de acest eveniment.,

Pe lângă semnarea acestui acord, Patrick OLLIER a avut mai multe discuții cu Președintele Camerei. În timpul unei întrevederi bilaterale cu un reprezentat al Ministerului Economiei, acesta a atins subiectul unei posibilități de cooperare între Republica Moldova, Métropole du Grand Paris și orașul Rueil-Malmaison care găzduiește sediile mai multor întreprinderi franceze.

Patrick OLLIER s-a arătat pregătit pentru organizarea unei vizite a Viceprim-ministrului, Ministrului Economiei în Franța, în viitorul apropiat pentru a se întâlni cu reprezentanții întreprinderilor franceze prezente în regiunea pariziană. Astfel este necesar ca Ministerul Economiei din Republica Moldova să-și formuleze așteptările în domeniul economic și comercial astfel încât să suscite interesul întreprinderile franceze care ar putea fi interesate de diferite schimburi cu Republica Moldova sau de diferite perspective de dezvoltare.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !