Actualitatile membrilor  •  Evenimente

Iulia TELEUCA, distinsă cu Ordinul Meritului Agricol

Directorul uneia dintre cele mai vechi companii franceze din Republica Moldova, societatea Bargues Agro Industrie, Iulia TELEUCA, a primit din partea Excelenței Sale, Dl. M. Pascal LE DEUNFF, Ambasadorul Franței în Republica Moldova, medalia de Cavaler al Ordinului Național francez al Meritului Agricol.

Directorul uneia dintre cele mai vechi companii franceze din Republica Moldova, societatea Bargues Agro Industrie, Iulia TELEUCA, a primit din partea Excelenței Sale, Dl. M. Pascal LE DEUNFF, Ambasadorul Franței în Republica Moldova, medalia de Cavaler al Ordinului Național francez al Meritului Agricol. 

După cum a subliniat Ambasadorul Franței, "Iulia TELEUCA este pe bună dreptate răsplătită de Republica Franceză pentru calitățile sale profesionale, pentru angajamentul său constant în promovarea limbii franceze, pentru contribuția sa importantă în relațiile franco-moldovenești ce țin de domeniul agricol, dar și pentru integritatea și curajul său manifestat într-un mediu de lucru care este adesea dificil." 

Bargues Agro Industrie este o filială a Societății franceze Maître Prunille. 

Societatea este membru al CCI France Moldavie încă de la crearea ei și contribuie la promovarea în Franța, a miezuluiui de nucă, un produs emblematic al economiei locale. 

CCI FRANCE MOLDAVIE adresează cele mai călduroase felicitări Dnei Iulia TELEUCA.

 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !