CAMERA  •  Bilantul evenimentului

Beaujolais Nouveau 2017 a sosit !

Beaujolais Nouveau 2017 a sosit ! Cu această ocazie CCI France Moldavie și Ambasada Franței a reunit, în cadrul Muzeului Național de Arte de la Chișinău într-o ambianță plăcută și amicală, peste 200 de invitați.

Membri și parteneri ai CCI FRANCE MOLDAVIE, reprezentanți ai autorităților locale, ai misiunilor diplomatice și instituțiilor internaționale, au răspuns invitației Camerei și Ambasadei pentru a celebra recolta Beaujolais Nouveau 2017.

O seară amicală, călduroasă și convivială deschisă de președintele Camerei, Emmanuel SKOULIOS, care a ținut să amintească faptul că Beaujolais Nouveau reprezintă « mai mult decât un vin ».

« Acesta reprezintă o sărbătoare locală care arată atașamentul francezilor față de teritoriul lor, față de tradiții și cultură. De asemenea, este o sărbătoare care a știut să demonstreze în lumea întreagă și care astăzi permite celebrarea unei Franțe care știe să se afirme prin exporturi, să se arate puternică pe plan economic și comercial »

« Beaujolais Nouveau, vinul care reprezintă prietenia și imaginea unei țări fericite și primitoare precum este Franța, o țară râvnită de toată lumea și care are aceleași valori vinicole și este la fel de primitoare precum Republica Moldova.» a încheiat acesta mulțumind Ambasadorului Franței, Pascal VAGOGNE, înainte de întoarcerea acestuia în Franța, pentru suportul comunității de afaceri din Republica Moldova acordat în ultimii patru ani.

Ambasadorul, după ce a salutat prezența în sală a invitaților Thierry MARIANI, Fostul Ministru și Deputat Onorific, Benoît MAYRAND, Consilier Consular pentru România și Republica Moldova, și Mehmet MEYDAN, Consulul Franței, a ținut să exprime, cu multă emoție, plăcerea pe care a avut-o pe durata misiunii sale în Republica Moldova. 

De asemenea, acesta a menționat despre reușita întreprinderilor franceze din Republica Moldova decorând cu medalia de Cavaler al Ordinului Național al Meritului Agricol Directorul General Lactalis-Alba, Roman KRETCHAK,.

Invitații au degustat proaspăta recolta a Beaujolais Nouveau 2017 bucurându-se de atmosfera muzicală asigurată de Petrica ROTARU și echipa sa, petrecerea având loc până noaptea târziu.

CCI FRANCE MOLDAVIE și Ambasada Franței în Republica Moldova aduc sincere mulțumiri partenerilor care au participat la organizarea acestei petreceri, demonstrând, prin participarea lor atașamentul pentru continuarea promovării în Republica Moldova a Franței, a imaginei și valorilor sale : Orange Moldova,Lafarge MoldovaLactalis-AlbaLe Bridge Duty Free și Sandra Ice Cream, Alianța Franceză din Moldova, Bargues Agro IndustriePepe Pizza, Impressum, Global Phoning GroupPentalog și Credite Pentru Toti.

Toate fotografiile de la petrecere le puteți vedea aici.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !